Get Clean® Water Pitcher, Penapis Air Mudah Bawa, Tanpa Guna Elektrik, Murah Pula Refill Filternya!

Haii..Assalamualaikum dan selamat pagi!

Hari ini saya nak memperkenalkan satu lagi produk Shaklee yang bukan dari jenis vitamin iaitu Get Clean® Water Pitcher! Ianya adalah sebuah jag air special yang mudah alih serta lengkap dengan sistem penapisan air tanpa perlu menggunakan elektrik.


Get Clean® Water Pitcher
Kod Produk: 52114. 

Untuk pengetahuan pembaca semua, sistem penapis air Get Clean® Water ini mengaplikasikan sistem penapisan air baharu berbilang paten bagi menghasilkan air yang lebih bersih dan sihat untuk anda seisi keluarga

KELEBIHAN GET CLEAN® WATER PITCHER

Nak tau apa bezanya dengan penapis air lain? Berbanding jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar berbahaya - termasuk sehingga 99% plumbum! 

Antara kelebihan lain jag ini juga ialah, Get Clean® Water merupakan jag air pertama yang menggunakan sistem penapis blok karbon yang boleh diisi semula. Apa bagusnya bila sedemikian? Anda tau tak, langkah ini dapat membantu mengurangkan timbunan botol plastik bagi pemuliharaan alam sekitar. Kita semua kan Pencita Alam Sekitar, betul tak? 

Selain itu, ia juga berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air bagi setiap blok penapis. Haa..best kan? Kita dapat air yang lebih bersih dan bumi kita juga turut lebih bersih dan lebih sihat. Anda memang patut memilikinya! 


Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!
 • Disahkan berkesan mengurangkan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain di samping mengekalkan kandungan mineral air yang bermanfaat!
 • Disahkan berkesan mengurangkan klorin, oleh yang demikian ia dapat membantu mengurangkan ancaman kesihatan akibat bahan sampingan klorin!
 • Disahkan berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air - dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkemuka.
 • Jag air pertama yang dilengkapi sistem penapisan blok karbon isian semula


Pilihan Bijak! 
 • Kos hanya beberapa sen bagi satu liter air
 • Air yang lebih sihat dengan rasa yang lebih sedap
 • Jag air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah ditapis (tidak memerlukan kuasa elektrik)
 • Ringan dan mudah dibawa
 • Menjimatkan kos


Keunikan Shaklee


Selamat
 • Menyingkirkan plumbum dan pelbagai benda asing dalam air
 • Get Clean® Water mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf berkesan dalam mengurangkan plumbum dan benda asing lain oleh Persatuan Kualiti Air (WQA).


Pintar
 • Hanya beberapa sen bagi satu liter air
 • Warga Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya beberapa sen seliter, Get Clean® Water mampu memberikan air yang bersih dengan rasa yang lebih sedap. Ia juga dilengkapi meter pintar yang menunjukkan bilakah masanya anda patut menukar penapis. Tiada lagi ketidakpastian.


Berkuasa Tinggi
 • Lebih banyak air bersih pada setiap masa
 • Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) air daripada setiap blok penapis - dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkenal. Malah, jag ini berupaya mengurangkan bahan cemar dalam air yang boleh memudaratkan kesihatan anda.


Mesra Alam

 • Memelihara kesejahteraan alam sekitar
 • Get Clean® Water menggunakan jag air dengan sistem penapis blok karbon isian semula yang pertama di dunia. Langkah ini dapat membantu mengurangkan timbunan sampah. Malah, setiap penapis diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan mesra alam sekitar.

Perbandingan Get Clean® Water Pitcher dengan leading brands yang lainTestimoni Pengguna Get Clean® Water Pitcher

Air keruh kembali jernih!Senang dibawa ke mana sahaja!Nak dapatkan lebih penjimatan semasa membeli Water Pitcher ini? Jom hubungi saya!

Untuk sebarang pertanyaan tentang produk, bolehlah berhubung dengan saya seperti berikut:
✍ PM: Siti Nadiah Ismail
✐ Blog: Super Ummi~Jom Sihat
✉ Email: sniar11@gmail.com
✆ Call/SMS/WhatsApp: 019-7000938
➲ COD Area: 
(WEEKDAYS): Area Padang Midin, Pengadang Baru, Bukit Payong, Bukit Sawa, Mydin Mall & Giant Padang Hiliran. 
(WEEKENDS): Gong Datuk, UMT, UNISZA, Manir, Batu Enam
NewerStories OlderStories Home

2 comments:

 1. Saya pun baru cuba guna water pitcher ni. Rasa selamat dan sihat bila minum. Tak rasa was2 pun air kotor lagi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmm..memang best kan sis..gunakan tanpa was2..hehe

   Delete

Berminat dengan produk shaklee dari Nad? Atau anda perlukan konsultasi? Atau ingin menyatakan pendapat anda? Sila tinggalkan komen di bawah...