KEPAKARAN SAYA: SET KESIHATAN IBU WANITA

Dah masuk disember dah kita ye. Mengimbau balik mula2 start biz shaklee ni..nak jual setong esp pun tak pandai. Bila customer tanya mulalah gelabah. Hahaha..
.
Tapi tu dulu. Sekarang lebih konfiden.
.
Dah banyak set pernah berjaya jual dan consult.
.
SET HAMIL
SET MENYUSU
SET BERPANTANG
SET KESIHATAN ASAS
SET KULIT CANTIK
SET DIABETES/ ANGIN AHMAR
SET KURUS
SET GET CLEAN WATER PITCHER
SET SAKIT SENDI
NUTRIWHITE
.
Kalau set berkaitan ibu2 ni memang paling dekat di hatilah..sebab saya melalui semua tu jugakan.
.
Tips hadapi masalah penyusuan, pilih pam yang sesuai pun saya suka share juga dengan customer.
.
Anda ada masalah dalam penyusuan?
.
Pertama kali nak menyusu?
.
Tak tahu camana nak kurus dengan menyusu?
.
Ibu bekerjaya yang nak menyusu anak sepenuhnya dengan susu ibu tapi tak tahu cara?
.
Jom kita sembang2. Saya guide 
0197000938
0197000938
0197000938
#tsunamishaklee
#suplementibu2
#tim6awesome
#greatsid
NewerStories OlderStories Home

1 comment:

Berminat dengan produk shaklee dari Nad? Atau anda perlukan konsultasi? Atau ingin menyatakan pendapat anda? Sila tinggalkan komen di bawah...